mandag den 19. maj 2008

Søndag







Det er svært at vende sig til, at de nu igen er "normale" maj temperature istedet for varm varm sommer..Rent madmæssigt skal vi også forholde os til, kan vi grille eller hva`?



Jeg havde indkøbt en flankesteak til grillen, man da vejret ikke rigtigt artede sig, blev den bare marineret med en hvidløg / oregano marinade fra slagtermesteren og så lå den og hyggede sig i køleskabet indtil aften hvor jeg så brunede den og stegte den 7 minutter på hver side. Herefter hvilede den sig. Den var rigtig fin inden i, let rosa og dejlig saftig og mør. Tricket med flankesteak er at skære på tværs af kødfiberne. Jeg havde lavet en enkel tomatsalat af forskellige sjove cherrytomater frra Kvickly,( røde, gule,orange, runde, aflange osv.) lige delt en enkelt gang, krydret med salt og peber og forårsløg, og så var der de nye kartofler til. Alt i alt et dejligt måltid.

Ingen kommentarer: